Over ons

People in business Uitzendbureau is Nederland’s meest betrouwbare uitzendbureau voor de hospitality branche.

Sinds de oprichting in 2020 stonden we vooral bekend als leverancier van betrouwbaar beveiligingspersoneel. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot alles daaromheen: van stewards, hosts/hostesses tot receptionisten, kortom hét Hospitality Uitzendbureau van Nederland.

Bij People in business werken we met een hecht en professioneel team. Wij onderscheiden ons door onze klantgerichte en gastvrije aanpak.

Hét uitzendbureau voor
Hospitality professionals

Bij People in Business draait alles om de essentie van gastvrijheid.

Onze organisatie is gebouwd op een diepgewortelde liefde voor de hospitality sector en een onwankelbaar geloof in de kracht van getalenteerde professionals om uitzonderlijke gastervaringen te creëren.

We zijn gepassioneerd over wat we doen en dat zie je terug in elke stap van onze dienstverlening.

Wat maakt People in Business uniek?

Diepgaande Sectorervaring

Ons team heeft jarenlange ervaring in de hospitality wereld. We begrijpen de dynamiek van de sector en zijn goed thuis in de specifieke behoeften van zowel opdrachtgevers als professionals.

Persoonlijke Benadering

Bij People in Business geloven we in de kracht van persoonlijke relaties. We leren onze kandidaten en opdrachtgevers grondig kennen om de best mogelijke matches te maken.

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

We hechten enorm veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Wanneer je met ons samenwerkt, kun je erop vertrouwen dat we ons inzetten voor uitmuntendheid in elke stap van het proces.

Duurzame Partnerschappen

We streven ernaar om langdurige relaties op te bouwen. Onze focus ligt niet alleen op het invullen van vacatures, maar ook op het creëren van partnerschappen die gedijen op wederzijds respect en vertrouwen.

Onze missie

Onze missie is simpel maar krachtig: we streven ernaar om de brug te zijn die de meest toegewijde hospitality professionals verbindt met toonaangevende bedrijven in de sector. Wij geloven dat wanneer talent en kansen samenkomen, de resultaten ongeëvenaard zijn.

Daarom zijn we vastbesloten om een verschil te maken voor zowel onze opdrachtgevers als onze kandidaten.

Onze visie

Ons verhaal begon met een visie: een visie om de hospitality sector te versterken door getalenteerde professionals te verbinden met dynamische en innovatieve werkgevers. Sinds onze oprichting hebben we ons toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke diensten die verder gaan dan alleen het invullen van vacatures.

We streven naar het creëren van duurzame relaties die gebaseerd zijn op vertrouwen, respect en wederzijdse groei.

×

Goedendag, wij helpen graag verder.
Klik hieronder voor WhatsApp...

×