Op zoek naar Hospitality personeel? Dit is het juiste adres!

Op zoek naar Hospitality personeel?
Dit is het juiste adres!

Vul het inschrijfformulier voor opdrachtgevers in
(onderaan deze pagina)

Vul het inschrijfformulier zo volledig mogelijk in. Vertel ons over uw personeelsbehoeften, zoals het type functies dat u wilt vervullen, het aantal benodigde medewerkers en de gewenste startdatum.

Persoonlijk Gesprek

Een van onze toegewijde accountmanagers zal snel contact met u opnemen om een persoonlijk gesprek in te plannen. Dit gesprek biedt ons de gelegenheid om uw organisatie, cultuur en specifieke wensen grondig te begrijpen.

Definitie van Uw Behoeften

Tijdens het persoonlijke gesprek zullen we in detail bespreken welke kwalificaties en eigenschappen u zoekt in de hospitality professionals die u wilt inhuren. We zullen ook uw tijdschema en budget bespreken om ervoor te zorgen dat we een oplossing op maat kunnen bieden die aan uw behoeften voldoet.

Werving en Matching

Met een duidelijk beeld van uw behoeften zullen onze recruiters de wervingsinspanningen starten. We zullen ons uitgebreide netwerk van hospitality professionals raadplegen en potentiële kandidaten zorgvuldig screenen en selecteren om aan uw vereisten te voldoen.

Kwalificatie en Voorstel

Na een zorgvuldige selectie, zullen we gekwalificeerde kandidaten aan u voorstellen. U ontvangt hun CV’s en profielen, evenals een overzicht van hun relevante ervaring en vaardigheden. U kunt beslissen wie u wilt ontmoeten voor sollicitatiegesprekken.

Sollicitatiegesprekken en Selectie

Wij zullen u ondersteunen bij het opzetten van sollicitatiegesprekken met de voorgestelde kandidaten. Zodra u uw keuze heeft gemaakt, zullen wij het proces beheren en ervoor zorgen dat uw nieuwe medewerkers goed worden geïntegreerd in uw team.

Succesvolle Samenwerking

Na plaatsing blijven we in contact om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw nieuwe medewerkers en dat zij succesvol zijn in hun rollen. We bieden voortdurende ondersteuning en zijn beschikbaar voor vragen of aanvullende behoeften.

"UITERAARD HEBBEN WIJ ÉCHT OVERAL MENSEN NODIG!"

Waarom kiezen voor People in Business?

Expertise in Hospitality: Ons team heeft uitgebreide ervaring en expertise in de hospitality sector. We begrijpen de unieke uitdagingen en vereisten van deze branche en kunnen u voorzien van professionals die bekwaam en toegewijd zijn om uw gasten te bedienen.

Uitgebreid Netwerk: Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de hospitality sector hebben we toegang tot een breed scala aan getalenteerde professionals. Of u nu op zoek bent naar front-office medewerkers, koks, evenementenplanners of andere functies, wij hebben het netwerk om uw behoeften te vervullen.

Maatwerk: Wij geloven niet in “one-size-fits-all” oplossingen. We werken nauw samen met opdrachtgevers om hun specifieke behoeften te begrijpen en bieden op maat gemaakte personeelsoplossingen die voldoen aan hun eisen en bedrijfscultuur.

Grondige Screening en Selectie: Onze wervingsprocessen zijn grondig en zorgvuldig. We screenen kandidaten op hun vaardigheden, ervaring en persoonlijkheid om ervoor te zorgen dat ze naadloos aansluiten bij de behoeften van onze opdrachtgevers.

Tijdsbesparing: Door gebruik te maken van onze diensten kunnen opdrachtgevers kostbare tijd en middelen besparen. Wij nemen het wervingsproces van A tot Z op ons, zodat opdrachtgevers zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.

Kwaliteit en Betrouwbaarheid: Ons engagement voor kwaliteit en betrouwbaarheid is onwankelbaar. We garanderen dat de professionals die we aanbevelen aan de normen voldoen en de gasten van onze opdrachtgevers een onvergetelijke ervaring bieden.

Langdurige Partnerschappen: Bij People in Business geloven we in het opbouwen van langdurige relaties. We streven naar partnerschappen die gebaseerd zijn op wederzijds respect en groei, en we zijn toegewijd aan het succes van onze opdrachtgevers.

Voorbeelden van functies waar wij mogelijk kandidaten voor kunnen voorstellen

EVENEMENTENBEVEILIGER

HORECA EN HOTELPERSONEEL

SCHOONMAAK PERSONEEL

GASTHEER/GASTVROUW

OBJECTBEVEILIGER

ZORG PERSONEEL

FLEXIBEL

MOBIELE SURVEILLANT

Inschrijfformulier voor opdrachtgevers.error: Content is protected !!
×

Goedendag, wij helpen graag verder.
Klik hieronder voor WhatsApp...

×