Je volgende opdracht, project of baan in de Hospitality branche ligt bij People in Business.

Hoe werkt het? Via de volgende stappen kunnen wij voor je gaan beginnen:

Meld je aan bij People in Business door je CV en gegevens in te dienen. Dit doe je door het onderstaande inschrijfformulier voor sollicitanten in te vullen. We willen graag meer over je weten en begrijpen wat je zoekt in je hospitality carrière. Uiteraard gaan we discreet en professioneel met je gegevens om.

Onze recruiters zullen contact met je opnemen voor een persoonlijk gesprek. Dit helpt ons om je beter te leren kennen en de juiste kansen voor jou te vinden.

Zodra we begrijpen wat je zoekt, zullen we je matchen met passende vacatures en opdrachten bij toonaangevende hospitality bedrijven.

We blijven in contact terwijl je je hospitality carrière ontwikkelt. We bieden begeleiding, training en ondersteuning om je te helpen slagen.

Met People in Business krijg je de kans om deel uit te maken van een bruisende en groeiende branche. Wij geloven in jouw potentieel en zullen er alles aan doen om je te helpen jouw doelen te bereiken.

"UITERAARD HEBBEN WIJ ÉCHT OVERAL MENSEN NODIG!"

Waarom kiezen voor People in Business?

Uitzonderlijke Kansen: Onze uitgebreide netwerken binnen de hospitality sector stellen ons in staat om je toegang te bieden tot ongekende kansen bij gerenommeerde hotels, restaurants, evenementenlocaties en meer.

Maatwerk: We begrijpen dat elke hospitality professional uniek is. Daarom streven we ernaar om kansen te vinden die passen bij jouw vaardigheden, ervaring en carrièredoelen.

Ondersteuning en Begeleiding: Bij People in Business zijn we er niet alleen om je te plaatsen, maar ook om je carrière te begeleiden. We bieden ondersteuning, advies en training om je te helpen slagen en groeien.

Flexibiliteit: Of je nu op zoek bent naar tijdelijke opdrachten om je vaardigheden uit te breiden of een vaste positie wilt verwerven, we hebben mogelijkheden voor diverse carrière paden.

Voorbeelden van functies waar wij mogelijk opdrachtgevers voor hebben

EVENEMENTENBEVEILIGER

TOEZICHTHOUDER

SCHOONMAAK PERSONEEL

GASTHEER/GASTVROUW

OBJECTBEVEILIGER

ZORG PERSONEEL

HORECA EN HOTELPERSONEEL

MOBIELE SURVEILLANT

Inschrijfformulier voor sollicitanten.


×

Goedendag, wij helpen graag verder.
Klik hieronder voor WhatsApp...

×